Cortenraad Auto's | Ons team

Cortenraad Auto's | Ons team

 

Jordy Mingels / Chef Werkplaats

Jordy Mingels

Jordy is op jonge leeftijd bij ons binnen gekomen en al jaren een vertrouwd gezicht in onze werkplaats. De afgelopen jaren heeft Jordy zich opgewerkt van Eerste Autotechnicus, APK keurmeester tot aan Diagnose Technicus. Hij is één van de drijvende krachten achter de werkplaats.
Momenteel is Jordy zich verder aan het ontwikkelen als Chef Werkplaats en is samen met Ivo de perfecte schakel tussen receptie en werkplaats


Daniel Maar

Daniel Maar

Sinds 2011 ben ik de eigenaar van ons prachtige bedrijf. 
We hebben de afgelopen jaren, en nog steeds, een mooie groei mogen meemaken. Daarvoor ben ik onze klanten en medewerkers enorm dankbaar! 
Onze klanten helpen, daar krijg ik elke dag opnieuw veel energie van. Daarom hoor ik graag van u!

Voor meer info over mij als persoon zie: Linkedin Daniel


Erwin Frijns / Verkoper

Erwin Frijns

Erwin zorgt ervoor dat iedereen op een dag zijn dagelijkse hoeveelheid koffie drinkt ;). Heeft u vragen over de aan- of verkoop van uw auto, dan bent u bij Erwin aan het juiste adres! 
Oftewel kom gerust eens langs om gezellig bij te praten tijdens een kop koffie!


 Ivo Menten / Receptionist

ivo.jpg

Vrachtwagens, bedrijfswagens of personenwagens, Ivo heeft er allemaal mee gewerkt. Door zijn brede kennis van alle systemen, merken en soorten auto´s kan hij al uw technische vragen tot in detail beantwoorden.


Jan Vleugels / Allround medewerker

jan.jpg

Buiten werktijd is Jan een fanatiek hardloper. Hij werkt al jaren in de autobranche en is onze onmisbare duizendpoot. Hij doet alle voorkomende hand- en span diensten binnen ons bedrijf. U zult Jan
vooral tegenkomen bij onze haal- en brengservice of het verlenen van pechhulp. Daarnaast verzorgt Jan ook het transport van aan- en verkochte auto's en de invoering bij de RDW.


Dave Tummers / Eerste Autotechnicus

dave.jpg

Na zijn opleiding is Dave direct aan de slag gegaan als Eerste Autotechnicus bij Renault. Na jarenlang bij de Renault dealer te hebben gewerkt ging hij vervolgens bij Nedcar aan de slag. Daar kwam hij er al snel achter dat  zijn passie toch echt lag bij techniek en het sleutelen aan auto’s en zodoende is hij bij ons terecht gekomen. Ondertussen is hij hard bezig met zijn training om APK Keurmeester te worden.


Mariëlle Janssen / Receptioniste

marielle1.jpg

Mariëlle is de gatekeeper. Al u ons belt, mailt of whatsappt is het in 99 van de 100 gevallen Mariëlle die u te woord staat. Mede dankzij haar jarenlange horeca ervaring weet ze als geen ander hoe ze onze klanten een warm welkom geeft.
Ohja, als u zich afvraagt hoe het komt dat showroom zo gezellig uit ziet? Ook dat is Mariëlle!


Tim Coumans / Eerste Autotechnicus

tim.jpg

Tim is Eerste Autotechnicus en APK Keurmeester en in de werkplaats kan je hem bijna niet missen met zijn levendige karakter. Hij heeft jarenlang voor een Mazda dealer gewerkt en wil zich bij ons verder specialiseren in andere merken; zoals Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.  


Wiel Troisfontaine / Eerste Autotechnicus

Wiel Troisfontaine

Wiel is een van onze "ouwe" rotten (in de positieve zin) in het vak en op mechanisch vlak dus zeer kundig.
Naast sleutelen houdt Wiel ook van de nodige gezelligheid dus komt u Wiel tegen, schroom dan niet om eens lekker te zwetsen.
Natuurlijk is Wiel ook APK keurmeester en kunt u voor een APK keuring ook bij hem terecht.


Max Wierts / Diagnose Technicus

max.jpg

Als Diagnose Technicus is Max de rust zelve en iemand die zich niet snel gek laat maken. Hij is begonnen bij Peugeot, maar heeft altijd de ambitie gehad om zich breder te ontwikkelen en meer ervaring op te doen m.b.t. verschillende merken en soorten auto’s. En dan ben je bij ons aan het goede adres.


Stefan Bey

Stefan Bey

Stefan brengt op vrijdag en zaterdag een gezonde dosis positieve energie mee, zijn glimlach is nauwelijks te missen. Op vrijdag loopt hij bij ons stage en ondersteunt hij de monteurs bij allerlei verschillende zaken. Vanwege zijn aanpakkers mentaliteit is hij nu een van de vaste krachten op zaterdag, dan helpt Stefan met het opruimen en poetsen van de werkplaats, zodat deze er op maandag weer als nieuw uit ziet.


Rolf Niesten

Rolf Niesten

Tegenwoordig speelt het internet een grote rol, of het nu gaat om het plannen van een afspraak via de website, de presentatie van de auto’s online, social media of de smsjes en checklist die u ontvangt bij reparatie of onderhoud van uw auto. Met zijn achtergrond in digital marketing helpt Rolf ons om onze marketing activiteiten en online aanwezigheid te verbeteren.