Stage Auto Technicus

Stage Auto Technicus

Auto technicus - goed salaris, zelfstandig, werken met moderne techniek en goed gereedschap

Je volgt momenteel een opleiding als Autotechnicus en bent op zoek naar een professioneel autobedrijf met ervaren leermeesters die je helpen je diploma zo snel mogelijk te halen? Lees dan snel verder en kom erachter wat wij te bieden hebben.  

Hier ga je onder begeleiding in de praktijk aan het werk met alle dingen die je op school leert. Samen met een ervaren monteur voer je reparaties en onderhoud werkzaamheden uit. Stap voor stap ga je steeds zelfstandiger aan de slag en worden je werkzaamheden uitgebreider. 

Ben jij de nieuwe BBL leerling die wij zoeken?
Je hebt een rijbewijs, bent gek van techniek en sleutelt in je vrije tijd ook graag aan auto’s of scooters. Daarnaast leer je graag nieuwe dingen en bent een auto/diagnose technicus in opleiding (alle niveaus). Dan zijn we op zoek naar jou! 

Wat kan je verwachten als je hier komt werken?
Je komt hier te werken in een jong en enthousiast team. Allemaal mensen waarbij de olie door het bloed stroomt en jou veel kunnen leren! Naast dat er hard wordt gewerkt is de sfeer erg belangrijk. Dagelijks krijg je een door ons verzorgde lunch (je eigen boterhammen kan je thuis laten) en organiseren we jaarlijks teamuitjes (zoals de heuvellandklim :-)). 
Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een goed salaris.
  • Goede persoonlijke begeleiding waardoor je elke dag steeds beter wordt.
  • Veel ruimte voor cursussen en trainingen te volgen.
  • Een vast contract bij het behalen van je diploma ‘Eerste Autotechnicus’ en goed functioneren. 

Benieuwd wie je collega’s worden? Bekijk ons team op de website

Over Cortenraad Auto’s
Bosch Car Service Cortenraad is al 20 jaar een begrip in de regio waar men terecht kan voor onderhoud en occasions. Wij zijn sterk groeiend als organisatie en willen de komende jaren uitgroeien naar een belangrijke speler binnen het merk onafhankelijke kanaal en natuurlijk kan dit niet zonder goed talent. Beschik jij over de juiste competenties dan willen we je graag mee laten groeien! Bij Cortenraad Auto’s kies je voor een carrière met een toekomst vol ontwikkelkansen.

Ben je benieuwd? 
Kom eens langs om kennis te maken. Dan vertel ik je hoe we werken en geef ik je direct een rondleiding door de werkplaats. 
Stuur een mailtje naar daniel@cortenraadautos.nl of bel/whatsapp naar +31 6 10 94 19 78 met je contact gegevens en dan bel ik je op om een afspraak te maken. 

Tot snel? Groeten, Daniel Maar