Bosch Car Service

Bosch Car Service is een werkplaatsconcept van Bosch. Bosch staat bekend als koploper op het gebied van autotechnologie, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan, zo ook bij Bosch Car Service.

olie peilen cortenraad autos3

Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule en bestaat uit ongeveer 380 universele autobedrijven in heel Europa. Bij elke Bosch Car Service kan je terecht voor alles omtrent je auto; van reparaties, APK-keuring, onderhoud tot pechhulp, financiering en autoverzekeringen.

Bij ons ben jij en je auto altijd welkom, elk merk en elk model auto kan terecht bij een Bosch Car Service auto garage. Omdat we een universeel Bosch Car Service autobedrijf zijn brengt dat de volgende voordelen mee:

  • Laat al je auto’s van je gezin onderhouden bij één autobedrijf
  • Diversiteit in werkzaamheden en onze monteurs hebben kennis van veel verschillende technologieën en modellen auto’s.
  • En tenslotte: wij stellen niet het merk, maar jou als klant centraal

Of je nu particulier of zakelijk rijdt, je kan altijd bij ons terecht. We hebben afspraken met veel leasemaatschappijen en contracten met CED experts, dus ook jouw lease auto kan zonder problemen bij ons terecht.

Heb je een eigen bedrijf? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

diagnose cortenraad autos 3

Dagelijks werken onze monteurs met verschillende merken en modellen auto’s van alle leeftijden. Meer merken en modellen betekend een diversiteit aan werkzaamheden en uitgebreide kennis. Daarom gaan onze monteurs regelmatig op cursus om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en die ruimdenkendheid te blijven behouden.

Dankzij trainingen van o.a. Bosch en geavanceerde diagnoseapparatuur en –software traceren wij alle problemen die zich voordoen bij je auto. Om het vervolgens op de juiste wijze op te lossen.

Bij ons staat niet het merk centraal, maar JIJ als klant. Wij zijn niet verbonden aan een specifiek merk dus we kunnen je een goed, onafhankelijk advies geven. Dit kan bijvoorbeeld bij de aankoop van een nieuwe auto gunstig zijn maar ook bij het onderhoud van je auto. Omdat we onze onderdelen bij de leverancier inkopen zijn deze vaak goedkoper dan bij een dealer garage.

We kijken samen met jou naar de beste optie. Zo betaal je nooit teveel!

daniel

Stel je vraag!

Ervaar zelf onze werkwijze. Elk model en type auto kan bij ons terecht. Maak nu je afspraak direct online!