Pechhulp

Op vakantie, onderweg naar het werk of thuis voor de deur? Met de Pechhulp van Bosch Car Service bent u dag en nacht verzekerd van snelle en betrouwbare hulp. 

Standaard 30 dagen vervangend vervoer

✔ Standaard woonplaats dekking

✔ Altijd in de buurt: meer dan 400 garages in Nederland en 7000 in Europa

Dekking Nederland | €3,90 per maand

✔ 24 uur per dag verzekerd van pechhulp in heel Nederland
✔ 30 dagen vervangend vervoer in Nederland
✔ Standaard woonplaats dekking
✔ Gratis telefonisch technisch advies en ondersteuning

Dekking Nederland + heel Europa | €5,82 per maand

normaal €6,85 maar nu met 15% korting

✔ 24 uur per dag verzekerd van pechhulp in Nederland + heel Europa
✔ 30 dagen vervangend vervoer in Nederland + heel Europa
✔ Repatriëring indien auto niet hersteld kan worden in buitenland
✔ Hotel service bij pech
✔ Reparatie- en kosten advies indien de auto in het buitenland gerepareerd moet worden

Dekking Nederland + heel Europa + caravan | €9,62 per maand

✔ Alle bovengenoemde services
✔ Pechhulp aan Caravan of Aanhanger
✔ Gelijkwaardig vervangend vervoer met trekhaak

Geen gele auto's maar een netwerk van garages

7000 garages door heel Europa

Bosch Car Service is het grootste netwerk met ruim 7000 garages in heel Europa. Zo is er bij pech altijd een bedrijf in de buurt om u weer op weg te helpen. Belt u met de alarmcentrale, (24uur p/d en 7dagen per week) dan bekijken zij waar u staat en schakelen de dichtstbijzijnde hulp ter plekke in.

pechhulp

Goed én Goedkoop?

Hoe kan het dat wij goedkoper zijn dan de concurrenten?

 

  • Bij Bosch Car Service is onze expertise het goed onderhouden en repareren van auto's. Hierdoor is het aantal pechhulp gevallen laag, minder vaak uitrijden betekent uiteraard een lagere premie.
  • Pechhulp is bij ons service. Hierdoor bieden we dit aan tegen de kostprijs waardoor de premie aanzienlijk scherper is dan de concurrentie.
  • We hebben uitgebreid naar de voorwaarden gekeken en deze zo gunstig mogelijk gemaakt, ook dat is onze service. Geen uitsluitingen of kleine lettertjes maar gewoon een uitgebreide dekking met duidelijke voorwaarden.
Vergelijk kosten pechhulp

De auto is verzekerd, ongeacht wie er in rijdt.

Niet ter plekke te repareren? Dan gratis leenauto

Bent u zelf onderweg, de kinderen of heeft u de auto uitgeleend aan de buurman? Geen probleem! Ongeacht wie er achter het stuur zit, de pechhulp is altijd geldig, omdat deze kentekengebonden is. Dit geeft een gerust gevoel, wie er ook met de auto op pad is.

Mocht het bij pech niet mogelijk zijn de auto direct te repareren, dan staat er gratis vervangend vervoer voor u klaar, zodat u uw rit kunt vervolgen en de auto goed hersteld kan worden.

pechhulp

Veelgestelde vragen

Zijn er extra kosten als ik pech heb?

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij pech zoals voorrijkosten, sleepkosten of arbeidskosten. Indien er ter plekke gerepareerd kan worden zijn de onderdelen en het arbeidsloon om deze onderdelen te monteren wel voor eigen rekening. Natuurlijk altijd met toestemming vooraf.

Vanaf wanneer heb ik recht op pechhulp?

Als je de pechhulp vandaag nog afsluit dan heeft u na vijf werkdagen recht op pechhulp.
Pechhulp Europa moet wel 24 uur voor vertrek uit Nederland afgesloten zijn.
Het pasje voor de aanmelding ontvang u binnen 7 werkdagen per post.

Heeft u de pechhulp eerder nodig, bijvoorbeeld ivm vertrek op vakantie? Meld je dan aan en stuur ons een mailtje met de vraag om de pechhulp sneller te verwerken.

In welke landen krijg ik pechhulp?

In de volgende landen kunt u rekenen op onze pechhulp; Nederland, Andorra, België, Bosnië, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Corsica, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Joegoslavië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije (Europese gedeelte), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland

Hoe kan ik de pechhulp omzetten naar een andere auto?

Stuur een mailtje naar info@cortenraadautos.nl met uw oude en nieuwe kenteken en de datum waarop u wilt dat de omzetting in gaat. Wij sturen u dan een nieuw pasje met de nieuwe gegevens.
Let op: bij een omzetting van het kenteken betaalt u eenmalig afsluitkosten van €12,75

Wilt u het pakket veranderen? Stuur ons dan ook een mailtje met het kenteken en het gewenste pakket en wij passen de dekking voor u aan. De nieuwe dekking gaat in twee werkdagen nadat we uw mail ontvangen hebben.

Wat is de looptijd van de Pechhulp?

Wanneer u pechhulp afsluit dan ben u voor 12 maanden verzekerd. Aan het einde van de 12 maanden verlengen wij uw pechhulp automatisch met weer één jaar. Wilt u dat de pechhulp na het eerste jaar niet automatisch wordt verlengd? Laat ons dat dan een maand voor de vervaldatum weten zodat we de pechhulp tijdig voor u kunnen stopzetten. 

In de volgenden situaties mag de pechhulp omgezet worden naar een andere auto vanaf het moment dat:  

  • Uw voertuig is verkocht.  

  • Uw voertuig is gestolen.  

  • Uw voertuig "total loss" is. 

Kan iedereen de pechhulp afsluiten?

Nee, de pechhulp kan enkel afgesloten worden indien u woonachtig bent in Limburg. Door de pechhulp lokaal aan te bieden kunnen we de premie zo laag mogelijk houden. Natuurlijk is de dekking wel in heel Nederland geldig.

Woont u buiten Limburg? In de toekomst zullen we dit product wellicht ook buiten Limburg aanbieden. 

Word ik ook in mijn woonplaats geholpen?

Natuurlijk, wij willen goede voorwaarden en aangezien ruim 40% van alle pechgevallen in de woonplaats plaatsvindt is een pechhulp zonder woonplaats dekking voor ons geen optie.

Wat als iemand anders met mijn auto onderweg is?

Uw auto is verzekerd. Het maakt dus niet uit wie er achter het stuur zit, bij pech staan wij voor u klaar!

Wanneer heb ik recht op vervangend vervoer?

Als uw auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden dan heeft u recht op een vervangende auto. Zo kan de vakantie gewoon doorgaan. 
Voor een vervangende auto heeft u in het buitenland wel een creditcard nodig.

Is een bedrijfsauto ook te verzekeren?

Jazeker, alle bedrijfsauto's mogen meedoen met de pechhulp. Echter indien u meerdere bedrijfsauto's hebt die enkel tijdens werktijden rondrijden kan het voordeliger zijn deze niet onder te brengen bij de pechhulp maar te betalen per incident. Meer hierover weten? Stuur ons dan een mailtje: info@cortenraadautos.nl

Taxi of bezorgdienst?
Deze zijn helaas uitgeloten van deelname aan de pechhulp. Staat u met pech dan kunnen we u tijdens werktijden wel helpen maar dient er betaald te worden op incident basis.
Meer weten? info@cortenraadautos.nl

Is een camper ook te verzekeren?

Jazeker, de meeste campers zijn op basis van een bedrijfsauto gebouwd en hierdoor is alle kennis om deze te repareren bij onze monteurs aanwezig.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over pechhulp?
Neem contact met ons op. We helpen u graag!

Daniel
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen