Waarom Cortenraad?

Elk autobedrijf heeft zijn eigen manier van werken. Wij ook! We proberen elke dag onze aanpak en werkwijze te verbeteren om duidelijker te laten zien waarom iets gerepareerd moet worden.

✔ Transparant en helder communiceren

✔ Gratis leenauto

✔ Klant is #1

Transparant en helder communiceren

Wanneer u weinig kennis van iets hebt wil dat niet zeggen dat u dan maar meteen teveel moet betalen. Daarom proberen we altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren over welke onderdelen er gerepareerd moeten worden en waarom. En dit doen we door het maken van video updates.

Korte video’s van de monteur die bezig is met uw auto en uitlegt welke onderdelen toe zijn aan vervanging en waarom.

communicatie

Gratis leenauto

Wij vinden dat als uw auto voor een beurt of reparatie een dag bij de garage moet staan dat dat niet uw probleem moet zijn. Daarom stellen we een gratis leenauto ter beschikking. Zo kunt u 's ochtends (vanaf 08:00 uur) de auto brengen en krijg u een leenauto mee zodat u toch naar het werk kan gaan, boodschappen kan gaan doen, etc.

leenauto

Klant is #1

Tenslotte zijn we continu bezig met het verbeteren van onze service naar u. Dit begint met het eenvoudig kunnen maken van een afspraak via deze website tot aan de vriendelijke ontvangst en het adviseren over met welke onderdelen we het beste kunnen gebruiken om uw auto te repareren; moet u dure originele onderdelen gebruiken of kan dit ook opgelost worden met revisie onderdelen? Wij denken met u mee.

Benieuwd naar deze service? Ervaar het zelf en plan een afspraak!

Daniel

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze aanpak, of wilt u kennis maken met onze unieke service?
Neem contact met ons op. We helpen u graag!

Daniel
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen