Werken bij Bosch Car Service Cortenraad

Het team

Ons team bestaat uit gedreven vakmensen met ervaring, specifieke kennis en enthousiasme voor autotechniek. We werken onderling nauw samen en zijn goed op elkaar ingespeeld. Er heerst een open sfeer waarin iedereen elkaar goed kent. Wij waarderen directheid en transparantie en moedigen onze medewerkers aan om hun mening te geven en hun ideeën te delen.

Team Cortenraad Margraten

Persoonlijke ontwikkeling

Als je bij Cortenraad Auto's komt werken, krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je passie voor autotechniek te volgen. Wij bieden onze medewerkers training en ondersteuning om hun vaardigheden en kennis te verbeteren. Daarnaast bieden wij een goede balans tussen werk en privé en een gezellige werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn.

Onze medewerkers aan het woord

Bij Bosch Car Service Cortenraad doen we het (gelukkig) net even anders dan je gewend bent.
Hoe? Vraag dat maar aan onze medewerkers!

“Werken bij een dealer is toch vooral heel veel van hetzelfde. Bij Cortenraad kan ik werken aan veel verschillende auto’s. Er komen hier zoveel verschillende merken voorbij. Dat maakt dat je ook veel meer kunt leren. Je krijgt hier veel ruimte om je te ontwikkelen in dat wat je leuk vindt. Het is niet van ‘dit is wat je moet doen’, maar meer ‘wat vindt je leuk om te doen?”

Max - 4 jaar in dienst - over het verschil met een dealergarage
 

Max

“Ik werk al heel lang in de autobranche, maar bij Cortenraad leer ik nog elke dag! Dat vind ik ook mooi, steeds meer en meer te weten komen. En dat kan hier, omdat ik ook van alles mag en kan doen. Zo werk ik in allerlei verschillende rollen, van receptie tot verkoop. Schitterend vind ik dat!”

Marco - in totaal 7 jaar in dienst
 

Marco

“Bij Cortenraad kom je in warm nest terecht. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn heel goed geregeld. Ook wordt er geïnvesteerd in opleidingen, niet alleen om je kennisniveau te behouden, maar ook om het te vergroten. Je wordt gewaardeerd voor de persoon die je bent.”

Wiel - al 40 jaar monteur - heeft het elders wel eens anders meegemaakt 

Wiel

“Daniël is een energiek persoon, gedreven om het onderste uit de kan te halen. Er is veel respect onderling. Hij is iemand die mensen vrij laat. Die vrije manier van werken siert hem, daar drijft het bedrijf op. Hij heeft een eigen visie, wellicht een wat andere dan gebruikelijk. Maar je weet precies wat je aan hem hebt!”

Jan - 5 jaar in dienst - over eigenaar Daniël
 

Jan
Werken bij Bosch Car Service Cortenraad

Actuele vacatures

Wil jij onderdeel worden van ons gepassioneerde team?
Bekijk onze vacatures:

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Heb je interesse in een van onze vacatures?
Dan hoor ik graag van je! 

Bel of app me op 06-10941978
Of stuur een mailtje naar daniel@cortenraadautos.nl

 

Daniel
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen